Jesteśmy firmą szkoleniowo-doradcza z branży Horeca. Jesteśmy wsparciem dla przedsiębiorców chcących otworzyć lokal gastronomiczny, Szkolimy personel od podstaw, jak i personel który jest już na zaawansowanej drodze gastronomicznej, doradzamy na każdym etapie współpracy, konsultacje przeprowadzamy indywidualnie lub zbiorowo, prowadzimy szkolenia zarówno dla indywidualnych osób jak i dla pracodawców. Przeprowadzamy audyty operacyjne i wizerunkowe.
Naszym celem jest sukces
Twojego miejsca, Twojej firmy, Sukces lokalu
Firma została założona przez Magdalenę Wiśniewską Baran, która swoją przygodę z gastronomią rozpoczęła w latach 90. Zaczynała od stanowiska kelnerki, sprawowała funkcje kierownicze, managerskie oraz dyrektorskie w restauracjach i hotelach w Polsce oraz zagranicą. Od wielu lat prowadzi szkolenia tematyczne indywidualnie dla Restauratorów i Hotelarzy na terenie całej Polski. Od 2013 roku została założona firma Tabaka Kulinarna, która do dzisiejszego dnia jest rekomendowana i polecana przez osoby, które skorzystały z usług firmy.
Na przestrzeni lat, gastronomia zmienia się bo my się zmieniamy bo goście/ludzie się zmieniają. Cały zespół ekspercki to ludzie pracy, szefowie kuchni, szefowie cukierni, managerowie, bariści, barmani. Osoby zarządzające lokalami, świetni fachowcy z licznymi nagrodami i wyróżnieniami, chcący dzielić się wiedza z innymi. Osoby pracujące w renomowanym hotelach, restauracjach.
![Tabaka Kulinarna Magdalena Wiśniewska Kraków Tabaka Kulinarna Magdalena Wiśniewska Kraków](https://tabakakulinarna.pl/wp-content/uploads/2022/06/Tabaka-Kulinarna-Magdalena-Wisniewska-Krakow.jpg)
godzin szkoleniowych
konsultacji indywidualnych i telefonicznych
uczestników szkolenia
kilometrów przejechanych po Polsce
milionów na inwestycje przedsiębiorców
Poznaj nasz zespół
![Marcin Sołtys Marcin Sołtys](https://tabakakulinarna.pl/wp-content/uploads/2022/06/Marcin-Soltys.jpg)
Marcin Sołtys
Szef kuchni Hotelu Indigo
![Konrad Korszla Konrad Korszla](https://tabakakulinarna.pl/wp-content/uploads/2022/06/Konrad-Korszla.jpg)
Konrad Korszla
Szef cukierni Hotel Heron
![Miłosz Kowalski Miłosz Kowalski](https://tabakakulinarna.pl/wp-content/uploads/2022/06/Milosz-Kowalski.jpg)
Miłosz Kowalski
Executive chef Hyatt Place Kraków Hotel
![Łukasz Cichy Łukasz Cichy](https://tabakakulinarna.pl/wp-content/uploads/2022/06/Lukasz-Cichy.jpg)
Łukasz Cichy
Szef kuchni Restauracji Biała Róża
![Łukasz Nowakowski Łukasz Nowakowski](https://tabakakulinarna.pl/wp-content/uploads/2022/06/Lukasz-Nowakowski.jpg)
Łukasz Nowakowski
Szef kuchni i właściciel bistro Mięso w bułce
![Beata Furmanek Beata Furmanek](https://tabakakulinarna.pl/wp-content/uploads/2022/06/Beata-Furmanek.jpg)
Beata Furmanek
Fotograf, Specjalista ds. Social Media