HACCP

Analiza zagrożeń
i krytyczne punkty kontroli

System HACCP czyli Hazard Analysis and Critical Control Point – Analiza Zagrożeń i Krytyczny Punkt Konrolny. System HACCP opiera się na analizie zagrożeń zdrowotnych i krytycznych punktach kontroli ustalonych na podstawie przeprowadzonej analizy zagrożeń.

Wprowadzenie systemy HACCP.

Zastosowanie definicji i pojęć, idea.

Zasady systemu HACCP.

Elementy systemu HACCP.

Omówienie praktyki higienicznej GHP.

Omówienie praktyki produkcyjnej GMP

HACCP Tabaka Kulinarna
Tabaka Kulinarna HACCP

Gdzieś słyszałeś ale nie do końca wiesz o co chodzi?

Tak wiesz, że powinna być w lokalu, ale nie masz pojęcia jak ją wdrożyć?

Słyszałeś / Słyszałaś, że są jakieś tabelki, ale nie wiem o co chodzi?

My jesteśmy aby napisać, wdrożyć i przeszkolić personel.

Nie musisz się martwić książką HACCP.

Jesteśmy Twoim managerem sukcesu!

Napisz do nas!!!