Analiza zagrożeń
i krytyczne punkty kontroli
System HACCP czyli Hazard Analysis and Critical Control Point – Analiza Zagrożeń i Krytyczny Punkt Konrolny. System HACCP opiera się na analizie zagrożeń zdrowotnych i krytycznych punktach kontroli ustalonych na podstawie przeprowadzonej analizy zagrożeń.
Wprowadzenie systemy HACCP.
Zastosowanie definicji i pojęć, idea.
Zasady systemu HACCP.
Elementy systemu HACCP.
Omówienie praktyki higienicznej GHP.
Omówienie praktyki produkcyjnej GMP
Gdzieś słyszałeś ale nie do końca wiesz o co chodzi?
Tak wiesz, że powinna być w lokalu, ale nie masz pojęcia jak ją wdrożyć?
Słyszałeś / Słyszałaś, że są jakieś tabelki, ale nie wiem o co chodzi?
My jesteśmy aby napisać, wdrożyć i przeszkolić personel.
Nie musisz się martwić książką HACCP.
Jesteśmy Twoim managerem sukcesu!
Napisz do nas!!!